HUB-studenten vieren Valentijn in studentenrestaurant De Mineen (Editie Pajot, 14 februari 2012)

Vandaag is het Valentijn en dat is ook aan de HUB niet onopgemerkt voorbij gegaan. Speciaal voor deze gelegenheid werd het studentenrestaurant DeMineen versierd met rode ballonnen in hartjesvorm en werd er een speciaal Valentijnsmenu geserveerd met o.a. Cupidosoep en een Valentijnsburger.

Daarnaast konden studenten ook gratis een Valentijns-sms sturen. Hun boodschap verscheen dan onmiddellijk op het grote scherm in DeMineen. Wouter Ommeslag van Studentenvoorzieningen HUB (StuVo): “Blijkbaar zitten heel wat van onze studenten met vlinders in hun buik want de sms’jes stromen vlot binnen. De videowall in DeMineen is nog maar enkele maanden in gebruik en wordt hoofdzakelijk gebruikt voor muziekclips tijdens de lunchpauze. In de toekomst willen we het scherm vaker inschakelen voor interactieve acties zoals deze”.
Dit bericht is geplaatst in Persartikels met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie